Bilal Erdoğan: ‘Bu sonucu kimse beklemiyordu’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “İnşallah seçim sonuçları, ülkemizin barışına, huzuruna ve ekonomik kalkınmasının, gelişmesinin devamına katkıda bulunsun diye dua ediyoruz” dedi.

Bilal Erdoğan: ‘Bu sonucu kimse beklemiyordu’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkın her zaman en doğru kararı verdiğini ve hep ferasetli davrandığını söyledi.

 

“İnşallah bu seçim sonuçları da ülkemizin barışına, huzuruna ve artık hakikaten ekonomik kalkınmasının, gelişmesinin devamına katkıda bulunsun diye dua ediyoruz” diyen Erdoğan, artık insanların birbiriyle hoş olmayan, incitici tarzdaki yaklaşımlarından uzaklaşarak, bu ülkedeki ortak değerler etrafında birleşmesinin zamanının geldiğini ifade etti.

 

Erdoğan, Türkiye’nin büyük bir potansiyeli ve alması gereken mesafesi olduğunu belirterek, “İnşallah bu seçim, bunun tekrar kapısının açılmasına vesile olur ve Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi, bölgesinde daha büyük rollerin sahibi olmasının yeniden bir ateşleyicisi olan bir seçim sonucu olur diye ümit ediyorum” değerlendirmesini yaptı.

 

“Bu sonucu kimse beklemiyordu”

 

Seçimin bu şekilde sonuçlanmasının beklenmediğini belirten Erdoğan, “Bu sonucu kimse beklemiyordu. Bu sonuç Allah’ın ülkemize bir takdiri, Allah’ın ülkemize bir nimeti adeta. Birliğimizi, kenetlenmemizi artırmak için bize bir şans daha tanıması adeta. Öyle düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X