Bilardo herkese ulaşacak!

Istakadan İstikbale projesi kapsamındaki organizasyon Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Bilardo herkese ulaşacak!

Pelit Bilardo Spor Kulübü tarafından 5 yıldır gerçekleştirilen bilardo turnuvasında bu yıl işitme, zihinsel, bedensel ve otistik engelli öğrenciler de yer alacak.

Mustafakemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Pelit Bilardo Spor Kulübü tarafından önceki yıllarda başarıyla gerçekleştirdiği organizasyonları 2015 yılında da sürdürmek için kolları sıvadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen organizasyonda geçtiğimiz yıl ilçedeki işitme engelli öğrencileri de dahil eden Pelit Bilardo Spor Kulübü, 2015 yılı etkinliklerine diğer öğrencilerin yanı sıra; işitme, zihinsel, bedensel ve otistik engelli öğrenciler de dahil edilecek.

DEĞİŞİK FAALİYETLER

Bu yıl kapsamı genişletilen proje “Istakadan İstikbale” ismi ile daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyor. 17-19 Nisan tarihleri arasında herkese açık gerçekleştirilecek organizasyonda 10-16 Mayıs tarihleri arasındaki Engelliler Haftası’nda ilçedeki işitme, zihinsel, bedensel ve otistik engelli öğrenciler hünerlerini sergileyecek.  söyleyen Pelit Bilardo Spor Kulübü Başkanı Cüneyt Nadi Okurlar, “Bilardo sporunun Mustafakemalpaşa ilçemizde toplumun tüm katmanlarında, bilinmesi, sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla değişik faaliyetler gerçekleştirmekteyiz” dedi.

KAPSAM GENİŞLEDİ

Geçtiğimiz yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen organizasyonun kapsamını bu yıl biraz daha genişlettiklerini ifade eden Okurlar, “2015 yılı etkinliklerine diğer öğrencilerin yanı sıra; işitme, zihinsel, bedensel ve otistik engelli öğrencileri de dahil ediyoruz.

Bu projemiz, Türkiye Bilardo Federasyonu’nun yıllık faaliyet programı içinde de yer alıyor. 5 yıldır sürdürdüğümüz çalışmalarımız daha da geniş kitlelere ulaştırarak sürdüreceğiz. Her yaştan herkesi bilardo sporunu yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X