BİLDEF Çepni’yi ağırladı

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, BİLDEF tarafından organize edilen kahvaltıda federasyona bağlı hemşehri dernekleri başkanları ile bir araya geldi.

BİLDEF Çepni’yi ağırladı

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdür Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından düzenlenen kahvaltı programına konuk oldu. Tahtakale’de yer alan federasyon binasında düzenlenen kahvaltıda BİLDEF’e bağlı derneklerin başkanları hazır bulundu.

Bursa’nın kültür ve medeniyet kenti ile tarih başkenti olduğunu söyleyen Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, her türlü nimeti barındıran Bursa’nın, Anadolu’nun değişik bölgelerinden göç aldığını ve Edirne’den Bitlis’e kadar her kentten insan yaşadığını ifade etti. Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, 33 il derneğinden oluşan BİLDEF’in Anadolu’nun kardeşliğin, kültürün, birlik ve beraberliğin bir simgesi olduğunu söyledi.

Bursa Kent Konseyi çalışmalarını kendilerine örnek aldıklarını ifade eden Dursun, desteklerinden ötürü Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X