BİLDEF’TEN Mehmetçiğe moral ziyareti

Bursa İl Dernekleri Federasyonu Hatay’a giderek, sınırda görev yapan askere moral ve motive amaçlı ziyaret gerçekleştirdi.

BİLDEF’TEN Mehmetçiğe moral ziyareti

Hatay İl Dernekleri Federasyonu’ndan kalabalık bir heyet tarafından karşılanan BİLDEF üyeleri, Reyhanlı ilçesinde sınıra giderek askerle kucaklaşıp Bursa’nın ve Bursalıların selamlarını ilettiler. Sınırın sıfır noktasındaki Bayraktepe’yi de ziyaret eden heyet, Burseya, Cinderes ve Afrin’e bağlı köyleri çıplak gözle izlediler.

Bildef Genel Başkanı Mustafa Dursun, “Dünyanın öbür ucundan binlerce TIR silahı sınırlarımıza yığarak bir ordu kurup ülkemizi tehdit etmeye çalışanların cevabını kahraman ordumuz vermiştir.

Bu uğurda şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi. BİLDEF heyeti askerlere dua ederek bölgeden ayrıldı. Öte yandan BİLDEF ve Hatay Dernekler Federasyonu kardeşlik sözleşmesine de imza atarak her iki federasyonu kardeş federasyon ilan ettiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X