Bilecikspor’un Acı Günü

Bilecikspor’un Futbol Şube Sorumlusu Bilecik esnaflarından “Laz Osman” lakaplı Osman Genç’in annesi Emine Genç vefat etti.

Bilecikspor’un Acı Günü

Bilecikspor’un Futbol Şube Sorumlusu Bilecik esnaflarından “Laz Osman” lakaplı Osman Genç’in annesi Emine Genç vefat etti. Bilecikspor’un Futbol Şube Sorumlusu Osman Genç’in annesi Emine Genç, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görürken, bu sabaha karşı evinde hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Ertuğrul Gazi Mahallesi İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii’nde kılınan cenaze namazın ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, siyasi ve sivil toplum temsilcileri, iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X