Bileği bükülmüyor! 3-0

Filenin Timsahları Balıkesir BB’yi set vermeden devirmeyi başardı. Bursaspor evinde karşılaştığı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla devirerek ligdeki tek namağlup takım olarak yoluna devam etti.

Bileği bükülmüyor! 3-0

TOLGA ÖZTAŞ

Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nun yenilgisiz iki takımının karşı karşıya geldiği 5. hafta maçında Bursaspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 ile geçti. Deneyimli libero Dilek Kınık ile yollarını ayıran ve tek yabancıyla oynayan yeşil beyazlılar Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda büyük çekişmeye sahne olan ilk sette Dilara, Bahar, Melis ve Elana’nın sayılarıyla rakibine 25-21’lik üstünlük sağladı.

RAHAT KAZANDI

İkinci sette, iyi savunma yapan ve bloklarda Neneca ve Rupie’yi durduran Bursaspor seti 25-13 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette, hücumda ve savunmada etkili olan Bursaspor seti 25-17 karşılaşmayı ise 3-0 kazandı. Başantrenör Emin İmen yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan yeşil beyazlı smaçlar böylece yoluna kayıpsız devam etmiş oldu.

BAŞKAN ALİ AY TAKİPTE

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Büyükşehir Belediyespor başkan vekili İlhan Satık ile birlikte dünkü mücadeleyi izledi.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Ali Bağde (**), Onur Acar (**)

BURSASPOR: Emine Emel (***), Dilara Dağyar (***),Bahar (***), Elena (****), Selin (***), Melis Ece (***) (Meyra ****-libero)

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Rupie Inc (*), Ebru (**), Merve (*), Nihal (**), Kardelen İpek (**), Neneca (*) (Beyza **, Yaren *-Libero, Aysun *,Tuğba *, Nida *)

SETLER: 25-21, 25-13, 25-17

SÜRE: 79 Dakika (32, 22, 25)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X