Bileğinize kuvvet!

İrfan Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Türkiye ikincisi olan sporcusuyla birlikte yeni şampiyonlar yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bileğinize kuvvet!

Bursa’nın ilk tescilli bilek güreşi kulübü olan İrfan Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü hedeflerini Avrupa’da düzenlenen turnuvalara doğru yükseltmek için profesyonel çalışmalar yapıyor. Bursa’da henüz tanınmadıklarını dile getiren İrfan Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Fikri Coşar, bilek güreşi alanında Bursa’da ilk lisans alan kulüp olduklarını söyledi. Bu arenaya çıkalı iki yıl olduğunu belirten Fikri Coşar, “Bu zaman zarfında bir Türkiye şampiyonu, bir de Türkiye ikincisi çıkardık. Dünya şampiyonu olan bilek güreşçilerimizle çalışıyoruz” dedi.

HEDEFİM MİLLİ TAKIM

Bir ilkokulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni olarak devam ettiğini kaydeden Coşar, “Spordan hoşlanıyorum. Satranç antrenörlüğü ve masa tenisi antrenörlüğünün yanı sıra futbolda amatör lisansım vardı. Birinci kademe bilek güreşi antrenörlüğü belgesini aldıktan sonra bu spor dalında yoğunlaşmaya karar verdim. Şimdi ikinci kademeyi de aldım” ifadelerini kullandı.

Türkiye ikincisi olan genç sporcu Ahmet Fatih Güney ise, ”Ailemin sevineceği aklıma gelmişti. Şu an Antalya’da yapılacak milli takım seçmelerine hazırlanıyorum. Bir saatlik çalışmamı iki saate çıkardım. En büyük hedefim ise milli takıma girip ardından spor akademisine katılmak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X