Bileğinize sağlık!

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda GFC Görükle Spor Kulübü’nden Gümistan Korkmaz altın, Erkan Damar gümüş madalya kazandı. Aysu Melek Damar ise dördüncü oldu.

Bileğinize sağlık!

Polonya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bursa fırtınası esti. 15-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda GFC Görükle Spor Kulübü sporcuları, bir altın, 1 gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Polonya’da düzenlenen şampiyona geniş katılıma sahne olurken, Bursa ekibi sporcuları aldıkları sonuçlarla yüzleri güldürdü. GFC Görükle Spor Kulübü’nden Gülistan Kormaz rakiplerini geride bırakırken, Erkan Damar ikincilik kürsüsünde yer aldı. Aysu Melek Damar ise 4. olarak kürsüyü kaçırdı.

DESTEK BEKLİYORUZ

Bursa ekibi Başkanı ve Antrenörü Kadir Gırdoğlu’nun öğrencileri nefes kesen şampiyonada elde ettikleri derecelerle kürsüyü kimseye kaptırmadı. Sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Kadir Gırdoğlu, “Kulüp olarak Bursa’ya güreş ve bilek güreşinde başarılı sonuçlar getirmeyi sürdürüyoruz. Sporcularımla gurur duyuyorum. Daha fazla destekle birçok önemli başarıyı Bursa’ya getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X