Biletlerde özel indirim

Başakşehir maçında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ni anmaya hazırlanan Bursaspor, bu karşılaşmaya özel biletlerde yüzde 50 indirime gidiyor.

Biletlerde özel indirim

Başkan Ali Ay, ligin ikinci haftasında Medipol Başakşehir maçı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma organizasyonu yapılacağını ve bu maça özel olarak maç biletlerinin %50 indirimli olacağını belirtti. “ Taraftarımız hep ilkleri yapmıştır” diyen Başkan Ali Ay sözlerini şöyle sürdürdü:

“15 Temmuz’da kötü şeyler yaşadık. İpin ucundan döndük. Allah yardım etti. Biz biliyorsunuz bir ay önce bir şey söyledik. Demokrasi şehitlerimizin isimlerini formamıza yazacağız. Bizim için çok önemli. Ben taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum. Biz Belediye başkanımız ile de görüştük. Tüm koltuklara Türk bayrağı koyuyoruz. Tüm taraftarlarımızı stadyuma gelmesini özellikle rica ediyorum. Bunun için bende şu şekilde katkı yapmak istiyorum.”

HERKES GÖRSÜN

“Bilet fiyatlarını sırf bu maç için %50 indirim uygulayacağız. Öyle bir ambiyans oluşsun ki cümle alem Bursaspor taraftarını görsün. Bursaspor taraftarı istediğinde neleri başardığını görsün. Biz 248 şehidimizin ismini anons edeceğiz. Tüm Türkiye’ye 40 bin kişi birden “burada” diye nasıl bağırıldığını göstermek istiyoruz. Mehter takımı, bando gelecek. Taraftarımızın koreografi hazırlığı var. Bununla ilgili çalışmalar yapacağız. Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Sadece Bursaspor maçı değil, demokrasi şehitlerimizi anma töreni de olacak. Aileleriyle birlikte pazar günü stadyuma gelmelerini istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X