Biletleri kesiliyor!

Yeşil beyazlı yönetim, Bakaye Traore, Ozan İpek ve Aydın Karabulut’un menajerlerini kulübe çağırarak sözleşmelerini fesh edecek.

Biletleri kesiliyor!

Bursaspor’da daha önce kendilerine kulüp bulmaları istenen oyuncularla bugün son kez masaya oturulacak. Bugün sona erecek transfer dönemi öncesi yeşil beyazlı yönetim sadece Makedon futbolcu Sedat Berisha’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etti. Kendilerinden kulüp bulmaları istenen ancak bulamayan Bakaye Traore, Ozan İpek ve Aydın Karabulut’un menajerleri ise bugün Özlüce Tesisleri’ne davet edildi.

Furkan İnegöl’e

Başkan Recep Bölükbaşı yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda gerekli çıkışı yapamayan bu oyuncuların sözleşmelerini de karşılıklı olarak fesh etmeyi planlıyor. Malili oyuncu Bakaye Traore ve Aydın Karabulut’un takımdan ayrılmak için para istediği gelen haberler arasında. Yeşil beyazlıların, genç oyuncu Furkan Soyalp’i büyük bir ihtimalle 2. Lig’deki temsilcilerimizden İnegölspor’a kiralayacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X