Biletleri kulüp satacak

Bursaspor yönetimi yasağın kaldırılmasının detaylarını açıkladı.

Biletleri kulüp satacak

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar sonrası yeşil beyazlı kulüp resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. 

Vodafone Arena’daki mücadelede yeşil beyazlı taraftarlara bin 900 adet bilet ayrılacağının altı çizilen açıklama şu şekilde: ‘2015-2016 sezonunda Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında uygulanan misafir takım seyircisi getirilmemesi kararı kaldırılmış olup, Bursaspor taraftarlarına 1900 adet bilet satışı yapılacaktır. Müsabaka günü misafir seyirci Bursaspor taraftarlarına Vodafone Arena Stadyumu’nda tek geçişlik Pass kart satışı kesinlikle yapılmayacaktır. 

Daimi ve tek geçişlik kartlar taraftarların yanında olacaktır. Misafir takım seyircisine satışı yapılan biletlerin başka bir Passolig kartına transferi engellenecektir. Bursaspor Kulübü müsabakayı izlemeye gelecek Bursaspor seyircilerinin geliş-gidiş ve diğer tüm organizasyonları gerçekleştirilecek ve bu organizasyon İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile paylaşılacaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X