Bilgi’den koçluk eğitimi

Bilgi Üniversitesi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sibel Ünal işbirliği ile “Öğretmenlerin Koçluk Metodolojisine Entegrasyonu ve Etkili Teknikler” konulu sertifika programı düzenlendi.

Bilgi’den koçluk eğitimi

Sibel Ünal, sertifika programının, ebeveynler, öğretmenler, özel eğitimciler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanları, öğrencilerle iletişimini güçlendirmek isteyenler, bireysel koçlar, öğrenci danışmanlığı/koçluğu hizmetinde bulunmak isteyenler, kişisel gelişim konusunda farklılaşmak isteyenler için etkin ve kazanımları yüksek bir program olduğunu belirterek, “Çocuğunun eğitim ve öğretim yaşamına destek olmak isteyen tüm anne ve babalar başta olmak üzere eğitim ve öğretim camiasında bulunan profesyonellere fayda sağlayacak olan bu sertifika programı aynı zamanda kişilerin bireysel olarak çalışabilmelerine ve eğitim kurumlarındaki çalışmalarını etkin bir şekilde yürütebilmelerine olanak sağlayacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X