Bilim Şenliğin’de projeler yarıştı

‘TÜBİTAK 4007 Bilim Fuarı’ kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen ‘Orhangazi 7. Bilim Şenliği’, okul stantlarının sergileri ve ödül töreniyle son buldu.

Bilim Şenliğin’de projeler yarıştı

NEVZAT OKUMUŞ

 

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun’un konuşma sırası aldığı törende, bilim, teknik ve tasarımın ortaya konulduğu vurgulandı. 

İlk ve ortaokul düzeyinde 10, lise düzeyinde 10 ve Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu düzeyinde 9 olmak üzere 29 projenin yarıştığı şenlikte, TÜBİTAK tarafından 9 proje ödüle layık görülürken derece girenlere ödülleri verildi. Cumhuriyet Alanı’nda 22 okulun açtığı stantlar ve çalışma atölyesi törene katılanlarca gezildi, öğrenciler kendilerine bilgi aktardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X