Bilimin nabzı BTM’de atıyor

BTM’nin 5 ile 13 yaş arası çocuklara yönelik eğlence ve bilimin iç içe olduğu yaz kampları ağustos ayında başlıyor.

Bilimin nabzı BTM’de atıyor

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde (BTM) 5 ile 13 yaş arası çocuklara yönelik eğlence ve bilimin iç içe olduğu yaz kampları ağustosta başlıyor. 

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) yaz aylarında gerçekleştirdiği bilim kampları ile bilim sever çocukların gözdesi olmaya devam ediyor. Günlük yaz kampları ağustos ayı boyunca salıdan cumartesiye 09.30 ile 17.00 saatleri arası, 5 ile 13 yaş arası çocuklar için BTM’de yapılacak.

Her gün için belirlenen ayrı bilim dalları ile çocuklar hem bilimle ilgili farkındalık kazanıyor hem de yeteneklerini keşfediyor. Program, eğlenceli spor faaliyetleriyle başlıyor. Günün temasına göre devam eden atölye çalışmalarının sonunda katılımcılar BTM içerisinde yer alan planetaryum ve simülatörleri de ziyaret etme imkanı buluyor.

Ağustos ayı boyunca bilim severlerin gözdesi olacak kamplarda her salı ‘Gökyüzü ve Ötesi’, çarşamba ‘Elektrik Günü’, perşembe ‘Sihirli Kimya’, cuma ‘Havalı Deneyler’ ve cumartesi de ‘Dinozorların Maceralı Dünyası’ adlı kamplarda eğlenceli anlar yaşayacaklar. Ayrıca katılımcılar, BTM içerisinde yer alan Dinozor Sergisi’nde de takım oyunları ile stratejik oyunlar oynayacaklar. Bursalılar, ağustos ayı boyunca devam edecek olan kamplarla ilgili detaylar ve kayıt için www.bursabilimmerkezi.org adresini ziyaret edebilirler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X