Bilinçli yetiştirici olun

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Osmaniye Mahallesi’nde düzenlenen Arı Yetiştiriciliği Kursu sona erdi.

Bilinçli yetiştirici olun

GÜRHAN ADANA

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Musa Ayaz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürü Ömer Şimşek  ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel’in  katıldığı törenle kursta başarılı olan 46 kişiye belgeleri verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, kursiyerlere  kursa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kendisinin de bir süre arı yetiştirdiğini söyleyen Ayaz, ‘Ama bu işi bilerek yapmak çok önemli. Burada alınan bilgilerle arı yetiştiriciliğini çok daha bilinçli ve verimli yapabileceksiniz’ diye konuştu . 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Şimşek de, bu gibi kurslara her zaman destek olduklarını şimdiden sonrada bunları desteklemeyi sürdüreceklerini belirterek, ‘Tarım ve hayvancılık konularında devletimizin bir çok desteği bulunuyor. Bu desteklerden yararlanmak ve bu kurslarda bilgilenmek çok önemli’ dedi.  

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel ise, arı yetiştiriciliği gibi  birçok mesleki kurs açtıklarını anlatarak, Osmaniye’deki kursa katılımın yüksek olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Güzel, talep gelen her alanda kurs açabileceklerini belirtti. Konuşmalar sonunda belge almaya hak kazananlara belgeleri dağıtıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X