Billboard’lar ‘Vişne’ye ayrı bir hava kattı

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay, Yıldırım Belediyesi’nin destekleriyle Vişne Ticaret Bölgesi’ne yerleştirilen 2 billboardun, sektörün tüm paydaşları tarafından beğeniyle karşılandığını söyledi.

Billboard’lar ‘Vişne’ye ayrı bir hava kattı

Atalay, “Belediyelerimizin yetkilileri ile zaman zaman bir araya gelip, Vişne Ticaret Bölgesi’ne nasıl katkı sağlarız gibi çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda 6 ay önce Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye bu caddeye yapılacak olan billboardların fayda sağlayacağını söylemiştik. Başkanımız da bu çalışmayı hayata geçirdi. Şuan 2 billboardda BEKSİAD üyelerinin tanıtımları yapılıyor. Bu billboardların caddeye ayrı bir hava kattı. Cadde üzerindeki ve dışındaki tüm sektör paydaşlarının beğenisini kazandı” dedi.

KRİZİ FIRSATA ÇEVİRECEĞİZ

Her geçen gün bölgenin bir eksiğini gidermeye gayret ettiklerini dile getiren Atalay, bu konudaki çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Vişne Ticaret Bölgesi ile bebe-çocuk konfeksiyonu sektörünün emin adımlarla büyüdüğünü ve geliştiğini anlatan Atalay, “Şuan uluslararası bir ekonomik kriz var. Buna rağmen Vişne Ticaret Bölgesi ve bebe-çocuk konfeksiyonu imalatçıları bu krizi fırsata çevirmek adına birçok çalışma yapıyor. Fuar ve kümelenme çalışmaları bunlardan sadece birkaçı. Bunlarla birlikte makul seviyede bir gelişimimiz var. Bu seviyede büyümemizi ve gelişimimizi sürdüreceğiz. Sektörümüz artık krizleri fırsata çevirecek büyüklüğe ve güce sahip. Bunda ülkedeki ekonomik ve siyasi istikrarın payı göz ardı edilemez” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X