Billboardlarda ‘Eşini aldat’ ilanları!

Fransa’da kadınlar tarafından kurulan ve 2009’dan bu yana faaliyet gösteren aldatma sitesi ‘Gleeden’ son reklam kampanyasını abartınca Fransızlar ayağa kalktı. Şirket, reklamları meydanlardan kaldırdı

Billboardlarda ‘Eşini aldat’ ilanları!

Habertürk’ün haberine göre; Evlilik dışı ilişki arayanlar için 2009 yılında hizmete giren ‘Gleeden’ aldatma sitesinin Fransa’daki reklam kampanyaları Fransızları kızdırdı.

Kadınlar tarafından kurulan aldatma sitesi yaklaşık 2.5 milyon abonesiyle Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere’de aşk kaçamakları için tercih edilen sitelerin başında geliyor. Kaçamak arayanlar için ‘Gleeden’ sitesinin Fransa’da reklam kampanyalarının metro, otobüs durakları, billboard’lar ve en son belediye otobüslerine taşınması Fransızların sabrını taşırdı. Fransızların yoğun tepkisi üzerine ‘Gleeden’ şirketi billboard’lardan reklamlarını geri çekmek zorunda kaldı. 

Şirketin sözcüsü Solene Paillet, “Fransa’da eşlerin birbirini aldatması cezaya tabi değil” diyerek reklam kampanyasını savundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X