Bin 200 aileye Ramazan yardımı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bin 200 aileye Ramazan paketi yardımı yapacaklarını bildirdi.

Bin 200 aileye Ramazan yardımı

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi olarak Ramazan dağıtımlarına bu yıl da devam ettiklerini belirten Alinur Aktaş, “Ramazan ayına sayılı günler kala Ramazan erzak paketleri dağıtım listelerimiz hazırlandı. Ramazan ayı başlamadan dağıtım başlayacak olup, en geç Ramazan ayının ilk haftasına kadar tüm kolileri adreslerine teslim ederek, ilk sahur ve iftar sofralarına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

EVDE BAKIM HİZMETİ

Aktaş, “Daha önce hiç kapısı açılmamış, penceresi dahi silinmemiş, temizlikleri yapılmamış evlerde, bakıma veya yardıma ihtiyacı bulunan büyüklerimize hizmette bulunuyoruz. Yıllarca evlerinin içinde bir eşyanın dahi yerinin değişmediği, temizlikten ve ilgiden yoksun kalmış, hastalık dolayısıyla yerinden kalkamayan ailelerimizin evlerine konuk oluyoruz. Bu kapsamda Ramazan ayı başlamadan bir hafta içinde kayıtlı tüm ailelerimize evde bakım hizmeti verilmiş olacaktır. Ayrıca aynı hizmeti Ramazan ayının sonlarında da bayrama hazırlık olarak tekrar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

SURİYELİLER UNUTULMADI

Savaş nedeniyel ülkelerinden kaçıp İnegöl’e gelen Suriyeli aileleri de unutmadıklarını ifade eden Aktaş, “Bu yüzden vatanlarını bırakıp savaştan kaçarak ilçemize yerleşen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzde kayıtlı olan 421 Suriyeli aileye geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında yardımlarımız ulaşacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X