Bin 400 Aileye Gıda Yardımı

Merkezi Ankara’da bulunan Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Evran, Ramazan ayında bin 400 aileye gıda yardımı yapı…

Bin 400 Aileye Gıda Yardımı

Merkezi Ankara’da bulunan Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Evran, Ramazan ayında bin 400 aileye gıda yardımı yapıldığını söyledi. YOYAV Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Evran, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da faaliyetlerinin hızla devam ettiğini belirterek, “Yoksulluk ve cehaleti yenmek için gösterilen gayretler bu yılda artarak zirveye çıktı. Kız çocuklarının eğitimi ve ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmalarını büyük bir azimle devam ediyor. Çalışmalarımız Ramazandan sonrada devam edecek. Ramazanın başladığı günden beri bin 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda maddelerini içeren paketler dağıtıldı. Dağıtılan bu gıda paketlerinin bini, hayırsever hemşerimiz Abidin Ercan ve Mehmet Kadıoğlu tarafından dağıtılmak üzere vakıf şubemize bağışlanmıştır. Ve dağıtımı gerçekleştirilmiştir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X