Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bin 555 sağlık personeli ataması yapılacak

Sağlık Bakanlığı, İstanbul’un personel ihtiyacını gidermek için Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı personel alımı gerçekleştirecek. Bin 555 personelin ataması 9 Haziran Cuma günü noter huzurunda gerçekleş

Sağlık Bakanlığı, İstanbul'un personel ihtiyacını gidermek için Kurum İçi Yer

Sağlık Bakanlığı, İstanbul’un personel ihtiyacını gidermek için Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı personel alımı gerçekleştirecek.

 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bin 555 personelin atanması ile ilgili yerlerin Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinden ilan edileceği ve söz konusu kuranın, 9 Haziran Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Açıklamada, kura ile 6 biyolog, 5 çocuk gelişimcisi, 2 dil ve konuşma terapisti, 27 diyetisyen, 118 ebe, 25 fizyoterapist, 825 hemşire, bir iş ve uğraş terapisti, 11 laborant, bir odiyolog, bir perfüzyonist, 11 psikolog, 4 sağlık fizikçisi, 278 sağlık memuru, 193 sağlık teknikeri, 20 sağlık teknisyeni, 18 sosyal çalışmacı, 5 diş protez teknisyeni ve 4 tıbbi teknolog olmak üzere toplam bin 555 personelin atanacağı belirtildi.


Avatar Seç KAPAT
Tüketici fiyatları bazında mayısta en yüksek fiyat artışı yüzde 15,65
Sıradaki Haber Mayıs’ın zam şampiyonu belli oldu