Binali Yıldırım’dan teşekkür konuşması

65. Hükümet’in güvenoyu alması sonrası teşekkür konuşması yapan Başbakan Yıldırım, ”Güzel ülkemiz 65. Hükümet döneminde Mustafa Kemal Atatürk’ün 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyecektir” ifadesini kullandı.

Binali Yıldırım’dan teşekkür konuşması

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım başkanlığındaki 65. Hükümet, Meclis Genel Kurulu’nda düzenlenen oturumda 138 ret oyuna karşılık 315 oyla güvenoyu aldı.

Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet’in güvenoyu alması sonrası teşekkür konuşması yaptı.

Yıldırım özetle şöyle konuştu:

”Yüce Meclisimizin hükümetimize gösterdiği güven için hepinize teşekkür ediyorum. 65. Hükümetimiz hayırlı uğurlu olsun. Görevi devraldığım 64. Hükümet’in Başbakan’ı ve Bakanlar Kurulu üyelerine de Sayın Davutoğlu ve arkadaşlarına da yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 65. Hükümet’in programı esnasında görüşlerini dile getiren bütün milletvekillerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şüphesiz eleştiriler uyarılar bizim için yol göstericidir.

AK Parti hükümetleri olarak bizim bir özelliğimiz var; seçimlerde ne kadar oy alırsak alalım, bu çatı altında güvenoyu aldıktan sonra artık herkesin hükümetiyiz, 79 milyonun hükümetiyiz. Güzel ülkemiz, Türkiyemiz 65. Hükümet döneminde çok daha güzel hizmetleri geçmiş dönemde yapılan hizmetlere ilave ederek Mustafa Kemal Atatürk’ün 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyecektir. Demokrasimizi daha da ileri düzeye taşıyacağız. İnsan hak ve hürriyetlerini çok daha geliştireceğiz. Milletimizin barışı, huzuru için hayatını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X