Binlerce Kişi İftarda Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede kurulan iftar sofrası bu kez Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. D…

Binlerce Kişi İftarda Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede kurulan iftar sofrası bu kez Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zeytinköy Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Zeytinköy Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşi Berrin Zolan ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Zolan, mahalle halkının ramazanını tebrik etti. Her zaman olduğu gibi özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaşlıların da hayır duasını aldı. Ezanın okunmasının ardından yapılan dua sonrası vatandaşlar kendileri için kurulan iftar sofrasında oruçlarını açtı. İftarda vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, On bir ayın sultanı ramazana kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, ” Allaha şükürler olsun ki, aynı sokakta, aynı sofrada bizleri buluşturdu. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Burada önemli olan ruh birliği. Önemli olan ramazanın manevi atmosferini beraber hissedebilmek ve güzelliklerle yaşatabilmek. Çocuklara ve gençlere bu değerleri öğretmek” dedi.Başkan Osman Zolan daha sonra vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X