BİNTED personeline eğitim

Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. (Binted), personelinin iş yerlerinde daha bilinçli, sağlıklı ve huzurlu çalışmaları amacıyla eğitimlerini sürdürüyor.

BİNTED personeline eğitim

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda iki gün boyunca 8 farklı oturumda Binted personeline eğitim verildi. Binted Müdürü Birgül Yıldız Günay’ın bilgilendirme de yaptığı eğitimlerde, C Sınıfı İSG Uzmanı Devran Şimşek tarafından ‘İş hijyeni’, İç Hastalıkları Uzmanı Akif Karakız tarafından ‘Meslek hastalıkları’, Sivil Savunma Uzmanı Hayrettin Avcu tarafından ‘Yangın tehlikesine karşı alınacak önlemler’, Avukat Gonca Gülçin Öner tarafından ‘İş Hukuku’, A Sınıfı İSG Uzmanı Hülya Erdoğan tarafından ‘İSG Organizasyonu’, AFAD Eğitim ve Halkla İlişkiler Uzmanı Serdar Türker tarafından ‘Afet durumunda yapılması gerekenler’, A Sınıfı İSG Uzmanı Mustafa Güveloğlu tarafından ‘Elektrik ile yapılan çalışmalarda iş güvenliği’, Uzman Psikolog Salih Hafızoğlu tarafından ‘Kişiler arası etkili iletişim’ konulu sunumlar yapıldı. İş hayatında rahat, huzurlu ve sağlık olmanın püf noktalarının anlatıldığı eğitimlerin sonunda çalışanların soruları uzmanlar tarafından cevaplandırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X