Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bir acı haber de Şırnak’tan geldi: 1 şehit, 4 yaralı

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde PKK’lıların yola yerleştirdikleri patlayıcıyı polis aracı geçerken infilak ettirmeleri sonucunda 1 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lıların yola yerleştirdikleri patlayıcıyı polis aracı geçerken

Silopi’de dün gece güvenlik güçleriyle çatışmaya gider 3 YDG-H’linin öldürülmesinin ardından bugün de olaylar devam etti. Barbaros Mahallesi’ndeki öğleden sonra çıkan olaylara müdahaleye giden polis zırhlı aracının geçişi sırasında teröristler yola tuzaklanan patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. 

Şiddetli patlamada araçta bulunan henüz kimlikleri öğrenilemeyen polislerden 1’i şehit olurken, 4’ü de yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı polisler tedaviye alındı.

Bu arada silah ve patlama seslerinin yankılandığı Barbaros ve Karşıyaka mahallelerinden dumanlar yükseldiği görüldü. Halkın evlerine çekildiği, esnafın kepenk kapattığı bu mahallelerden Barbaros Mahallesi’nde bir grup protesto gösterisinde bulundu.


Avatar Seç KAPAT
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2026 Akademik Personel ve
Sıradaki Haber ALES sonuçları açıklandı