Bir anda yanında belirdi! Uyuyan kadına saldırdı

Tayland’da bir kadın evde uyuduğu sırada piton yılanı tarafından saldırıya uğradı. Yılan saldırısı sonrası uyanarak korku dolu anlar yaşayan kadının o anları kamera görüntülerine yansıdı.

Bir anda yanında belirdi! Uyuyan kadına saldırdı

Tayland’da 75 yaşındaki Kaew Sudsopha adlı kadın gece vakti evinde uyuduğu sırada klozetten çıkarak eve giren dev piton yılanı tarafından ısırıldı. Bangkok’ta yaklaşık 2 metre boyundaki yılanın saldırısına uğrayan kadının yaşadığı korku dolu anlar, odaya yerleştirilmiş olan güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
 

sei_54730887-65e7

DİŞLERİNİ KADININ AYAĞINA BATIRIYOR

Görüntülerde tuvaletin klozetinden içeri giren yılan, sürünerek yaşlı kadının yattığı odaya giriyor. Uyuyan kadına sinsice yaklaşarak dişlerini kadının ayağına batırıyor. Bu sırada uyanan kadın büyük korku yaşayarak hemen oradan uzaklaşıyor.

Olay sonrasında eve çağrılan ekipler tarafından yakalanan yılan doğaya bırakılmak üzereye götürüldü. Ayağından ısırılan 75 yaşındaki kadının ise hastaneye kaldırıldıktan sonra durumun iyi olduğu bilgisi verildi.
 

sei_54730890-8f61
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X