Bir annenin en zor anı! Canlı yayında oğlunun hastalığını açıkladı

Model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, Habertürk TV’de yayınlanan Oylum Talu’nun sunduğu Burası Haftasonu programına konuk oldu.

Bir annenin en zor anı! Canlı yayında oğlunun hastalığını açıkladı

Canlı yayında oğullarının özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Şallı, 8 yaşındaki oğlunun yaklaşık 1 yıldır lenfoma hastalığıyla mücadele ettiğini anlattı.

“AİLECE HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ”

Şu sıralar nişanlısı Uğur Akkuş ile düğün hazırlığı yapan Ebru Şallı, özel hayatına gelen eleştirilerin umurunda olmadığını söyleyerek “Önceliğim Pars’ın sağlığı” diyerek yaşadığı zor günleri anlattı.

Geçen yıl lenfoma hastalığına yakalanan 8 yaşındaki oğlunun yaşadığı süreçten de bahseden Ebru Şallı, şunları söyledi: “Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars’ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars’ın durumu daha iyi.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X