Bir aydır kayıp şoförden acı haber geldi

Bursa’da bir ay evvel işe gitmek için ayrıldığı evine bir daha dönmeyen dolmuş şoförü, dere kenarında ölmüş halde bulundu.

Bir aydır kayıp şoförden acı haber geldi

Mustafakemalpaşa ilçesinde 8 Şubat Pazartesi günü sabah erken saatlerinde evden çıkan dolmuş şoförü M.E., sabah namazının ardından işe gideceğini söyledi.

 

Bir süre sonra evin önündeki dolmuş taksinin halen yerinde olduğunu gören eşi G.E, telefonla aradığı eşine ulaşamadı. Önce camiye oradan da kocasının meslektaşlarına giden G.E., eşinin camiye ve işe gitmediğini öğrendi. Eşi için endişelenen G.E., durumu hemen emniyete bildirdi.

Emniyete giderek kayıp başvurusu yapan G.E., eşinin bir meselesi olmadığını, yüklü bir kredi borcunu bitirdiklerini, ancak son günlerde bilmedikleri bir borcun daha çıktığını söyledi.

 

G.E., “Borçlarımızı bitirmiştik, ama bize söylemediği bir borç daha çıkmış. Buna çok üzülüyordu. Bir gece bana, ‘Yeter artık bıktım, ayağıma taş bağlayıp kendimi dereye atacağım. demişti” diyerek göz yaşlarına boğuldu. 

M.E.’nin cansız bedeni önce gün Karaoğlan Mahallesi’nde dere kenarında bulundu. Polis olayla alakalı soruşturmayı sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X