Bir babanın en acı günü: 3 çocuğu hayatını kaybetti

Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz köyünde evin çöken toprak damının altında kalarak ölen 3 çocuğun cesedi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildi. Enkaz altından kurtulan baba, gözyaşlarına boğuldu.

Bir babanın en acı günü: 3 çocuğu hayatını kaybetti

Olay, Tekman ilçesine 28 kilometre uzaklıktaki 45 hane ve 400’e yakın nüfusun bulunduğu Kayaboğaz Köyünde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Hayriye-Turan Kaçtı çiftinin tek katlı evin toprak damının yağışlar yüzünden çökmesi sonucu 6’sı çocuk 8 kişi göçük altında kaldı. Çocuklardan 2’si göçük altında çıkarak komşularından yardım istedi. Bunun üzerine yardıma koşan komşular, Hayriye- Turan Kaçtı ile çocukları toprak altından çıkardı. 


Çocuklardan 45 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah, 12 yaşındaki Ramazan Kaçtı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Göçük olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı. 


Çocukların cesetleri, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildi. 3 çocuğunu kaybeden Hayriye-Turan Kaçtı çifti ile diğer 3 çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Acılı baba Turan Kaçtı, Adli Tıp Kurumuna çocuklarını getirdikten sonra gözyaşlarına boğuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X