Bir bağımlının ‘imdat’ çığlığı

İznik’te göl sahilinde alkol komasına giren bir kişi Polise, “Ne olur kurtarın beni bu illetten, lütfen bana yardımcı olun” diye yalvardı.

Bir bağımlının ‘imdat’ çığlığı

Hayri Şen – İznik


Dün gece Sahil yolu üzerinde bulunan Şehit Sedat Pelit parkı içerisinde bir vatandaşın yerde yattığı ihbarını alan polis, alkol komasına giren bir vatandaşın yardım çığlığı ile karşılaştı. Yüksek oranda alkol alan aynı zamanda uyuşturucu da kullandığını itiraf eden Mehmet B.(49) görevli Polis’lere “Ne olur beni bu illetten kurtarın. Beni AMATEM’e yatırın” diye yalvardı. Batuhan, olay yerine çağrılan 112 Acil ekibi tarafından İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Daha önce bir çok kez alkol ve uyuşturucu illetinden kurtulmak için AMATEM’e baş vurduğunu ancak, verilen sağlık raporunda burada yatması için gerekli olan yeterliliğe sahip olmadığı için alınmadığını iddia eden Batuhan, ” İki gün önce yeniden baş vurmuştum. Dün bu isteğim kabul edilmişti. Ancak, gidemedim. Bana yardımcı olun, ne olur beni oraya götürün ve tedavi ettirin” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X