Bir bütün olalım bu işi başaralım

Camiadan yeni sezonda destek isteyen Hamza Hoca ‘Büyük Bursaspor camiası daima zirveyi hak ediyor. Yeni sezonda maçlarımızı dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz’ dedi.

Bir bütün olalım bu işi başaralım

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezondaki en büyük beklentisinin Timsah Arena’da dolu tribünler önünde oynamak olduğunu söyledi.

Sezona taraftarlar ile bütünleşerek coşkulu bir şekilde başlamak istediklerini kaydeden deneyimli teknik adam şöyle konuştu: ‘Geçen sezon hedeflerimiz vardı. Ancak bazen ne kadar isteseniz de bazı şeyler yolunda gitmeyebiliyor. Geçmişte kalarak değil, geçmişten ders alarak önümüze bakmak, daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Büyük Bursaspor camiası daima zirveyi hak ediyor.’

BİZİM YILIMIZ OLSUN

‘Biz gücümüzü camiamızdan alan bir kulübüz. Yeni sezonda en büyük beklentimiz yeni stadımızda dolu tribünler önünde oynamak. Bursaspor tarihinde büyük zaferler kazanmış, futbolda yaptığı devrim ile şampiyonluk kupasını müzesine koymuş, Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Kupası’nda yıllarca boy göstererek büyük bir marka haline gelmiştir. Artık yeni zaferlerin zamanı. Bunu da ancak birlikte başarabiliriz. Birleşelim ve  2016-2017 sezonu bizim yılımız olsun.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X