Bir Büyükşehir klasiği…

Nilüfer Belediyespor’un Trabzon İdmanocağı’nı yenmesiyle avantaj yakalayan yeşil beyazlılar, Sarıyer Belediyespor’u 3-1’le geçerek ligi 5. olarak tamamladı ve 3 hafta önce müzesine CEV Challenge Cup’a üst üste 3. kez katılma hakkı kazandı.

Bir Büyükşehir klasiği…

TOLGA ÖZTAŞ/ANTALYA

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi Klasman Grubu’nun son maçında Büyükşehir Belediyespor, Sarıyer Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek sezonu 5. olarak tamamladı. 

Yeşil beyazlılar bu başarısıyla bu yıl kazandığı CEV Challenge Cup’a yeniden katılma hakkı kazandı. Nilüfer Belediyespor’un Trabzon İdmanocağı’nı yenmesiyle avantaj yakalayan Bursa ekibi, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye etkili başladı ve ilk seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette toparlanan Sarıyer Belediyespor 25-23 ile durumu 1-1’e getirdi.

GÜLE OYNAYA!

Karşılaşmanın 3. setinde oyuna ağırlığını koyan yeşil beyazlılar, baştan sona etkili oynadı ve 25-16’yla 2-1 öne geçti. Son set büyük bir çekişmeye sahne oldu. Sarıye Belediyespor ortaya koyduğu güzel oyunla puan için yüklense de Büyükşehir Belediyespor son seti 25-22 maçı ise 3-1 kazanarak 3 puanın sahini oldu. Bursa ekibi, ayrıca 1. Lig’de mücadele etmeye başladığından bu yana üst üste 3. kez 5. olmayı başardı ve EuroChallange Cup’a katılma hakkını elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X