Bir daha fırsat kaçmasın!

Rakilerinin kaybettiği haftada kazanamayıp farkı eritme şansını kullanamayan yeşil beyazlı takımdan camia artık seri galibiyet bekliyor.

Bir daha fırsat kaçmasın!

TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren ve Süper Lig’e dönmeyi hedefleyen Bursaspor, İstanbulspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen rakipleri Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Adana Demirspor’un da haftayı 1’er puanla kapatmasıyla teselli buldu. Play-off hattındaki güçlü rakiplerinin de kazanamadığı haftada beraberliğe razı olan yeşil beyazlı ekip, 42 puanla 4. sırada kalarak bir kez daha taraftarını üzdü.

HEPSİ BERABERE

23. haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a rakip sahada 2-1 yenildikten sonra, Altay’la 2-2, Cesar Grup Ümraniyespor ve İstanbulspor’la da 1-1 berabere kalan Bursaspor, play-off hattındaki Hatayspor ile BB Erzurumspor’un 0-0, Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor’un 2-2 ve Altay’ın da alt sıralardaki Ekol Göz Menemenspor ile 1-1 berabere kalıp puan kaybettiği 26. haftada yine bir fırsatı tepmiş oldu. Yeşil beyazlı ekip, İstanbulspor’u yenmesi durumunda 3. sıraya yükselip, puan farkını BB Erzurumspor’la 2’ye, lider Hatayspor’la da 6’ya indirecekti.

KRİTİK MAÇLAR VAR

TFF 1. Lig’de ilk 6’da yer alan takımlar, 27. haftada kritik maçlara çıkacak. Lider Hatayspor, yükselme hattında mücadele eden ve 39 puanla 6. sırada bulunan Altay’a konuk olacak. İkinci sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 7. basamakta yer alan Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Bursaspor ile puanı eşit olan ve averajla 3. sırada bulunan Adana Demirspor ise yükselme hattına tekrar çıkan 5. sıradaki 41 puanlı Akhisarspor’u konuk edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X