Bir darbe de Kestel’den

Bursa derbisinde rakibine boyun eğen Elmasbahçe 3. Lig ümitlerini yitirdi

Bir darbe de Kestel’den

TOLGA ÖZTAŞ

İki takımında kötü bir performans ortaya koyduğu maçta kırmızı yeşilliler, Kestel Belediyespor’a 89. dakikada Emrah Anıl’ın attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta oynanan Bursa derbisinde Kestel Belediyespor, Elmasbahçespor’u 1-0 mağlup etti. Merinos Stadı’nda oynana maçta her iki takımda oldukça kötü bir oyun ortaya koydu. İlk yarıda kırmızı yeşilliler daha çok rakip alana yerleşti ancak pozisyon üretemedi. Kestel Belediyespor ise yakaladığı kontra ataklarda son pası düzgün yapamayınca devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Risk tavan yaptı!

Oynadığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Elmasbahçesporlu futbolcular ikinci yarıda gol için tamamen rakip kaleye yüklendi. Girdiği pozisyonları cömertçe harcayan kırmızı yeşilliler aradığı golü bulamadı. 89. dakikada Kestel Belediyespor’da Mesut’un pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Emrah Anıl maçın tek golünü kaydetti. Yeşil beyazlılar, Elmasbahçespor’u 1-0 mağlup ederek puanını 23’e yükseltirken, rakibini ise 33 puanda bıraktı ve 3. Lig umutlarını sona erdirdi.

STAT: Merinos

HAKEMLER: Tolga Ahmet Kalaycı (**), Emrah Okan (**), Yahya Uğur Özyılmaz (**)

GOL: Dk.89 Emrah Anıl (Kestel Belediye)

KIRMIZI KART: Dk.90 Emir (Elmasbahçe)

ELMASBAHÇESPOR: Onur (**), Emir (*), Dursun (*), İsmail (*), Mehmet (**), Tuğberk (*), Yakup (**), (Dk.63 Samet *), Emre Ekti (*) (Dk.80 Emrecan *), Sinan (**) (Dk.75 Mustafa Emrah *), Hakkı (**), Cumaali (*)

KESTEL BELEDİYESPOR: Sedat (***), Çağrı (**), Veli (**), Aşkın (**), Engin (**), Ömür (*) (Dk.52 Mesut **), Emre (**), Hasan (**)(Dk.54 Volkan *), Recep (**), Emrah Anıl (***), Hamid (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X