Bir ‘demet’ gönderme

Bodrum’da tatil yapan Demet Akalın, bir programa bağlantı yapmaya çalışırken, farkında olmadan canlı yayında sinkaflı küfürler sarf etti. Bu duruma en büyük tepki Akalın’ın ezeli rakibi Hande Yener’den geldi.

Bir ‘demet’ gönderme

INSTAGRAM HESABINDAN YAZDI

Demet Akalın’ın küfürlü sözlerinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Hande Yener, Akalın’ı yerden yere vurdu. Yener, Instagram hesabından Demet Akalın’ı hedef aldığı bir mesaj yayınladı. Demet Akalın’ın ‘küfürbaz’ olduğunu bildiğini ancak bunu sonunda halkın da gördüğünü yazan Hande Yener, Demet Akalın’ı kızdıracak gibi görünüyor. 

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Yener, ‘Kulüpte dinleyene, televizyondan izleyene, gazeteciye, eski arkadaşa küfreden, ama bu işlerle hiç alakası yokmuş gibi davranan herkesin maskesi bir gün düşer. Bu bir tür ilahi adalettir. Kişi insanlara iftira atacağına ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalıdır. Herkes kanar, yukarıdaki kanmaz’ yazdı. Yener’in kalem aldığı yazı, her iki sanatçının fanları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X