Bir dizi daha reyting kurbanı!

Birçok takipçisi olan İsimsizler dizisinin yerine gelen Dostlar Mahallesi için de umulan olmadı. Büyük umutlarla başlayan Dostlar Mahallesi ne zaman bitiyor? İşte, Dostlar Mahallesi final bölümü tarihi…

Bir dizi daha reyting kurbanı!

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dostlar Mahallesi final yapma kararı aldı. Başrollerini Alişan, Çağla Şikel, İnan Ulaş Torun ve Hande Katipoğlu gibi isimlerin rol aldığı Dostlar Mahallesi ne zaman bitiyor? Dostlar Mahallesi final bölümü ne zaman? İşte, Kanal D dizilerinin fişi en son çekileni Dostlar Mahallesi final tarihi…

Dostlar Mahallesi neden final yapıyor?

Pazar günlerini Kanal D ekranlarında yayınlanan Dostlar Mahallesi dizisi veda etmeye hazırlanıyor. İlgiyle izlenen İsimsizler dizisine son verilmesi ile birlikte Pazar günü yayınlanan Dostlar Mahallesi 4.bölümde ekrana veda edecek. Birçok ünlü ismi kadrosunda toplayan dizi büyük umutlarla başlasa da akıbeti aynı ekranda erken veda eden diziler gibi oldu. Reytinglerde umulan başarıyı gösteremeyen Dostlar Mahallesi 4.bölümü ile final yapmış olacak.

Dostlar Mahallesi final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde ayrılmaz ikili Alişan ve Çağla Şikel’in rol aldığı Dostlar Mahallesi 4.bölümü ile 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Dostlar Mahallesi dizisinin 4.bölümde final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. 

1mohq_1515073870_3024.jpeg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X