Bir dizi daha sona geldi!

Çarşamba günleri Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizi ile ilgili ortaya atılan iddia izleyicilerini şaşkına çevirdi. Henüz yayın hayatının başlarında olmasına rağmen dikkat çeken yapımın bir sonraki hafta televizyon ekranlara veda edeceği medya gündemine bomba gibi düşerken dizinin sıkı takipçileri konu ile ilgili araştırmalarına başladı. Peki, Zemheri final mi yapıyor? Zemheri neden final yapıyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

Bir dizi daha sona geldi!

Zemheri dizisi final mi yapıyor sorusu internet üzerinden araştırılan konular arasında yerini alıyor. Ortaya atılan bu iddianın ardından seyircilerini hüsrana uğratan yapımın bir sonraki hafta yayınlanacak olan bölümü ile ilgili ekranlara veda edeceği bilinirken konu ile ilgili detaylar da dizinin sıkı takipçileri tarafından gündemdeki yerini aldı. Peki, Show Tv’nin sevilen dizisi Zemheri neden final yapıyor? Zemheri final kararı mı verdi? İşte tüm detaylar…

Zemheri ile ilgili görsel sonucu

ZEMHERİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Ortaya atılan bir iddiaya göre Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Zemheri dizisi final kararı aldı. Bunun üzerine binlerce izleyici konu ile ilgili detayları araştırmaya devam ederken henüz yayın kanalı olan Show Tv resmi bir açıklama yapmadı. Ancak Zemheri final kararı doğrulanır doğrulanmaz tüm detaylar haberimizde olacaktır.

ZEMHERİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Bir haber sitesinin iddiasına göre dizinin bir sonraki hafta son bölümü ile ekranlara geleceği söyleniyor. Ancak henüz bu durumun gerçekliği yapım şirketi ve yayın kanalı tarafından doğrulanmadı.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk, Zerrin Tekindor, Şebnem Dönmez, Hakan Taşkıran, Müfit Kayacan ve Eylül Kandemir gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi final kararı yapıma iletildi. Hayranların sıklıkla söylediği gün değiştirin ısrarı olmayınca dizi final kararı aldığı söyleniyor.

Sabah

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X