Bir dizi için daha final kararı alındı! İşte tarihi

Yalancı, Ada Masalı, Elbet Bir Gün ve Dünya Hali dizisinden sonra bir projenin daha ekran macerası sona erdi. Berfu Nilsu Aktaş, Savaş Özdemir ve Genco Özak’ın başrollerini paylaştığı Benim Hayatım dizisinden kötü haber geldi.

Bir dizi için daha final kararı alındı! İşte tarihi

Başrollerinde Berfu Nilsu Aktaş, Savaş Özdemir ve Genco Özak’ın yer aldığı Benim Hayatım dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi.

Yayın günü değişmişti

Bir süredir reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan Benim Hayatım dizisinin ekran yolculuğuna devam etmesi için yayın günü değişti.

Star TV’de her pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen dizinin yayın günü flaş bir kararla perşembe günü olarak değiştirildi. Ancak yapılan müdahaleler dizinin kötü gidişatını değiştirmedi.

Genel yönetmenliğini Onur Tan’ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak’ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete’nin kaleme aldığı Benim Hayatım dizisinden final haberi geldi.

Benim Hayatım dizisi Aralık ayında final yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X