Bir dönem Bursaspor forması giymişti! İtalyan devi peşinde

Fenerbahçe’nin iki milli futbolcusu İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu, İtalyan devi Milan tarafından yakın takibe alındı. Hırvatistan maçında Ferdi ve İsmail’i izlemek üzere temsilci gönderen Milan’ın sezon sonunda iki oyuncu için teklif yapacağı öne sürüldü. Bursa İznikli olan İsmail Yüksek, Bursaspor forması da giymişti…

Bir dönem Bursaspor forması giymişti! İtalyan devi peşinde

A Milli Takım, deplasmanda Hırvatistan’ı 1-0 yenerek tarihi zafer elde ederken Fenerbahçe’den iki isim takımın en iyilerindendi.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; İsmail Yüksek performansı ile Hırvatistan’ın yıldızlarına sahayı dar ederken Ferdi Kadıoğlu da hücum katkısı ile öne çıktı.

Hırvatistan’ın Osijek kentinde oynanan maçta tribünde ise iki oyuncuyu yakından takip edenler vardı.

Milan, Ferdi ve İsmail’i izlemek üzere temsilci gönderirken, İtalyan basınına göre; Milano kulübü sezon sonuna kadar takip ettikten sonra her iki futbolcu için de teklifte bulunacak.

BURSASPOR’DA KİRALIK OYNAMIŞTI

Bursaspor altyapısından yetişen İsmail Yüksek, sırasıyla Bursa Merinosspor (2012-2015), Yeşil Bursa (2015-2016), Yıldırım Belediyesi Jimnastikspor (2016-2017), Bursa Yıldırımspor’da (2017-2018) forma giydikten sonra Gölcükspor’a gitmiş, oradan da 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Bursalı genç orta saha, 2021-2022 sezonunda ise Fenerbahçe’den Bursaspor’a kiralık olarak gelmişti. İsmail Yüksek o sezon 30 maçta forma giymiş 3 gol atmış 2 asist yapmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X