Bir etap daha bitti

Bu yıl 36’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi’nde Şili’nin Antofagasta ile Iquique kentleri arasındaki parkurda gerçekleştirilen 6. etap da tamamlandı.

Bir etap daha bitti

36. Dakar Rallisi’nin 6. etabını, otomobil kategorisinde Katarlı Nasser el-Attiyah, motosiklet sınıfında Portekizli Helder Rodrigues birinci bitirdi. Arjantin, Şili ve Bolivya’nın ortak düzenlediği 2015 Dakar Rallisi’nin 6. etabı, Şili’nin Antofagasta ile Iquique kentleri arasındaki parkurda düzenlendi. Araba kategorisinde Katarlı Nasser el-Attiyah, 2 saat 37 dakika 18 saniye içinde parkuru lider tamamlarken, motosiklet kategorisinde ise Honda takımında Portekizli Helder Rodrigues, 3 saat 40 dakika 10 saniyelik derecesiyle parkuru ilk sırada bitirdi.

MÜCADELEYE DEVAM

Milli motosikletçilerden Şakir Şenkalaycı 80’inci, Serkan Özdemir 82’nci, Koray Özkaplan ise etabı 107’nci sırada tamamladı. Genel klasmanda ise İspanyol Barreda liderliğini korurken, vatandaşı İspanyol sürücü Marc Coma takibini sürdürdü. Dakar Rallisi’nin 7. etabı, Şili’nin Iquique ile Bolivya’nın Uyuni kentleri arasındaki 392 kilometrelik parkurda koşulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X