Bir garip kupa maçı

C Grubu’ndaki ikinci maçında Karagümrük’e konuk olacak olan Bursaspor, ilk hafta yaşadığı kaybı telafi etmek istiyor.

Bir garip kupa maçı

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubundaki 2.maçında bugün 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Centone Karagümrük’ün konuğu oluyor. Suni çim olan Vefa Stadı’ında oynanacak olan karşılaşma 12.00’de başlayacak. Mücadeleyi Koray Gencerler yönetecek. İlk maçında sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Timsah, deplasmanda kazanarak bu kaybı telafi etmek istiyor.

TARAFTAR ALINMIYOR

Yeşil beyazlılar’da cezalı olan Josue ve Şamil bu karşılaşmada forma giymeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in tıpkı Mersin İdman Yurdu sınavında olduğu gibi yine ligde fazla forma şansı veremediği oyuncularını sahaya sürmesi bekleniyor. Bu arada İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle yeşil beyazlı taraftarlar bu karşılaşmaya alınmayacak. 

9.RANDEVU

Bursaspor bugün Karagümrük ile  9’uncu kez karşı karşıya gelecek. 7 kez 2’nci Lig’de, 2 kez de o dönemdeki adı 1’inci Ligi olan Süper Lig’de Karagümrük ile mücadele eden yeşil beyazlılar, bu maçlarda 4 beraberlik, 2 galibiyet ve 2 de mağlubiyet aldı. Bursaspor bu maçlarda rakip ağları 8 kez havalandırırken kalesinde de 6 gol gördü.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor, bugün Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmanın heyecanı Olay Tv ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrası yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X