Bir garip maçta puanla yetindik: 1-1

Bursaspor 9 kişi tamamladığı karşılaşmada Samsunspor’la yenişemedi.

Bir garip maçta puanla yetindik: 1-1

Ertuğrul’un 45’de, kaleci Okan Koçuk’un ise 87’de kırmızı kart gördüğü ve mücadelede yeşil beyazlılar, Mücahit’in kendi kalesine attığı golle öne geçmesine rağmen Adilovic’i durduramayınca beraberliğe razı oldu. Enes Ünal son bölümlerde kaleye geçti.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubundaki 4.maçında evinde ağırladığı Samsunspor karşısında 9 kişi tamamladığı maçta 1-1’lik skora razı oldu ve puanını 6’ya yükseltti. Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı ve pozisyon bulmakta zorlandı. Bursaspor ilk ciddi pozisyonunu 28.dakikada buldu. Köşe vuruşunda Civelli’nin kafası kaleci Hüseyin’de kaldı. 35.dakikada Ozan İpek’in ortasında Bakambu kafayı vurdu Mücahit’e çarpan top filelere gitti ve Bursaspor 1-0 öne geçti.

ERTUĞRUL KIZARDI

45’de Ertuğrul Ersoy rakibinin bileğine bastığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bırakan isim oldu. 54’de konuk Samsuspor’un golü geldi. Enes’in ters vuruşunda yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırdığı pozisyona devam diyen orta hakem Bülent Birincioğlu sayesinde Adilovic, kaleci Okan’ın yanında topu filelere gönderek skoru 1-1’e getirdi. Timsah bu dakikadan sonra eksik olmasına rağmen rakibi üzerine baskı kurmaya çalıştı.

ENES KALEYE GEÇTİ

Özellikle Emre ve Holmen’in kanattan getirdiği toplarla etkili olmaya çalışan yeşil beyazlılar, golü bulamadı. Bursaspor 87’da ise 9 kişi kaldı. Okan Koçuk ceza sahası dışında topa elle dokunduğu gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve kaleye Enes Ünal geçti.  Enes, Adilovic’in frikiğinde gole izin vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 tamamlandı.

Bursa’da da maç saatine kadar yoğun yağış devam ederken, Atatürk Stadı’nın zeminininde herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Dün sabah yapılan detaylı temizlikle 12 santimlik kar tabakası kaldırıldı ve beyaza bürünen zeminin doğal haline döndü.

TRİBÜNLER BOŞTU

Bursasporlu taraftarlar dünkü karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekerken, yaklaşık bin civarında taraftar takımlarına destek verdi. 

PAZUBANT BELLUSCHİ’DE

Bursaspor’da dün sahaya kaptan olarak Ozan İpek çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından 46’da oyundan alınan tecrübeli futbolcunun yerine ikinci yarıda kaptanlık pazubandını ilk kez Fernando Belluschi taktı.

KUPA MAÇINA 5 YABANCI

Teknik Direktör Şenol Güneş, dünkü randevuda ilk 11’de 5 yabancı oyuncu sahaya sürdü. Genel anlamda ligde fazla forma şansı veremediği isimleri sahaya süren deneyimli çalıştırıcı, yabancılardan Holmen, Traore, Belluschi, Civelli ve Bakambu’yu oynattı. Kalede Okan şans bulurken, stoperde Ethem, sağda Ertuğrul, solda Emre, kanatta Enes 11’de görev yapan isimlerdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X