Bir garip tablo!

Fisktürde Fenerbahçe’yi takip eden Bursaspor bunun sıkıntısını yaşıyor. Sarı lacivertliler, Gaziantepspor, Kardemir Karabük, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray’ı rahat geçti, bir sonraki hafta bu takımlarla karşılaşan Bursaspor için ise sonuçlar iyi olma

Bir garip tablo!

Bursaspor bu sezon belki iyi bir fisktür geçti fakat Fenerbahçe’yi takip etmenin sıkıntısını yaşıyor.

Sarı lacivertli ekibin oynadığı rakiple bir sonraki hafta karşılaşan yeşil beyazlı takımda ilginç bir tablo ortaya çıktı.

Lige iyi bir giriş yapamayan fakat son haftalarda toparlanan Fenerbahçe’nin kazandığı maçlar sonrası Bursaspor genellikle rakiplerine takıldı.

Mesela Fenerbahçe 5.haftada evinde Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti. Bir sonraki hafta Antep deplasmanına giden Timsah sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

RAKİPLER HIRPALANIYOR

Bu tablo Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşılaşmalarında da devam etti.

Fenerbahçe, Karabük’ü 5-0, Akhisar’ı 3-1, Galatasaray’ı 2-0’la geçti. Sarı lacivertli takımın ardından bu rakiplerle karşılaşan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri Karabükspor ve Akhisar’la golsüz berabere kalmış, Galatasaray’a ise 3-1 kaybetmişti.

Fenerbahçe karşısında hırpalanan rakiplerin Bursaspor önüne kadar daha dirençli çıktığı bu tabloyla gözler önüne serildi.

ŞİMDİ DE ÇAYKUR RİZE

Yeşil beyazlılar bu talihsizliği sadece Konyaspor ve Kasımpaşaspor maçlarında çekmedi.

Fenerbahçe, Konyaspor’u 1-0, Kasımpaşaspor’u ise 5-1 mağlup etmişti. Bursaspor ise evinde ağırladığı Aykut Kocaman’ın takımını 2-0, Kasımpaşsapor’u ise tek golle geçmeyi başarmıştı.

Ligde 13.haftada pazartesi günü sahasında Fenerbahçe’nin 5-1 yendiği Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Timsah’ın artık daha dikkatli olması gerekiyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X