Bir garip tablo!

2014’ten bu yana 10 kez boş tribünler önünde maça çıkan yeşil beyazlılar, 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti.

Bir garip tablo!

Şaka değil gerçek…Taraftarın desteğiyle bugüne kadar sayısız maçlar çeviren Bursaspor’a boş tribünler önünde oynadığı maçlar da yarıyor. 

Gaziantepspor randevusunda taraftarın yoksun olan yeşil beyazlılar, Joshua John’un uzatma dakikalarında attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Bu 3 puanla biraz olsun kendine gelen ve kötü günleri geride bırakma adına adım atan Timsah,  son yıllarda seyircisiz oynadığı 10 maçın 6’sını kazanırken, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. 

KONYA’YA KAYBETTİK

Yeşil beyazlılar, 2014 yılında tam 7 kez seyircisiz maça çıktı. 21 Şubat 2014’te Rizespor’u konuk eden Timsah, Fernando Belluschi’nin golleriyle 2-0 kazanmıştı. Ardından 8 Mart’ta Kardemir Karabükspor’u misafir eden Bursaspor o mücadeleyi de Fernandao’nun golüyle galip bitirmişti. 22 Mart’ta Konyaspor’a 2-1’le boyun eğen yeşil beyazlılar, 6 Nisan’da ise müthiş bir çekişmeye sahne olan randevuda Sivasspor’u 4-3’le dize getirmişti. 

FENER’LE YENİŞEMEDİK!

4 Mayıs’ta Trabzonspor’la 2-2 berabere kalarak yenişemeyen Timsah, Gaziantepspor’u 3-1, kupada ise Tepecikspor’u 2-0’la geçmişti. 27 Kasım 2015’te Kayserispor’a 2-1 mağlup olan Bursaspor, geçen sezon Timsah Arena’da Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Yeşil beyazlılar, en son seyircisiz maçında ise önceki gün Gaziantepspor’u 2-1 yendi. Bugüne kadar taraftarıyla birçok maçı çeviren ve bu konuda örnek olan Bursaspor’un seyircisiz oynadığı bu maçlardaki tablosu dikkat çeken türden oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X