Bir garip tehir kararı!

U-19 Gelişim Ligi’nde mücadele eden Bursa Nilüferspor’un Sancaktepe Belediyespor ile dün oynadığı sezonun son maçı 26. dakikada hakem Mehmet Tan tarafından tehir edildi.

Bir garip tehir kararı!

Nilüfer Stadı’nda oynanan mücadele 1-1 berabere devam ederken hakem Mehmet Tan su molası verdi ve mavi beyazlı takımın masörüne sakat olan ayağını tedavi ettirdi. Daha sonra hakem Tan oyunu başlattı ve konuk ekip Sancaktepe, henüz Nilüfersporlu oyuncular sahaya dönmeden gol attı. 

Bu pozisyondan sonra Nilüferspor’un hocası Şemsettin Galfa hakeme itiraz ederken, bir yönetici ise 4. hakem Habibe Yorgun’un üzerine yürüdü. Olaylardan sonra hakem Mehmet Tan, Nilüferspor’un hocasını oyun dışına göndermek istedi. 

Ancak mavi beyazlı takımın hocası sahayı hemen tert etmek istemeyince hakem soyunma odasına giderek maçı tehir ettiğini bildirdi. Bursa Nilüfersporlu oyuncular ile Sancaktepe Belediyesporlu futbolcular tehir edilen maçın ardından hazırlık maçı oynamak istese de maçın gözlemcisi Fuat Atalay devreye girdi. 

Maç yapmaları halinde bunun bir eylem olarak algılanacağını ifade eden Atalay iki takımın da ceza alabileceğini söyleyince hazırlık maçı da oynanmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X