Bir garip transfer hikayesi

Bulut’un yeşil beyazlı yönetimle yaptığı görüşmede Çek forveti, bordo mavili kulübe götürebileceğini ilettiği ancak herhangi bir somut gelişmenin yaşanmadığı öğrenildi.

Bir garip transfer hikayesi

Bursaspor camiasında son günlerde Tomas Necid ismi gündemde ön plana çıkmaya başladı. Çek Cumhuriyeti Milli takımıyla şuan EURO 2016’da boy gösteren tecrübeli forvete, Trabzonspor’un talip olduğu iddia edilmişti. Özellikle yaygın medyada boy gösteren bu transfer haberinde Karadeniz ekibinin teknik patronu Ersun Yanal’ın Cardozo’nun yerine forvet olarak Necid’i düşündüğü ve bordo mavili kulübün Bursaspor’un kapısını çaldığı belirtilmişti.

TEKLİF AHMET BULUT’TAN

Bursaspor’un iyi bir talibi çıkması durumunda elden çıkarmayı düşündüğü Çek santrfor için herhangi bir teklif almadığı belirtildi. Arda Turan, Gökhan Gönül gibi isimlerin menajerliğini yapan Ahmet Bulut’un geçtiğimiz hafta Bursaspor yönetimiyle biraraya geldiği ve Necid’i Trabzonspor’a götürebileceğinin ilettiği öğrenildi.

FARKLI KULÜPLER VAR

Yapılan o görüşmenin ardından Bursaspor yönetimine herhangi bir geri dönüş olmadığı öğrenilirken, yeşil beyazlılara bordo mavili kulüp tarafından ulaşan somut bir teklif bulunmadığı belirtildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da iyi bir bonservis ücreti verilmesi durumunda satışına onay verdiği Tomas Necid için yurt dışı menajerinin farklı kulüplerle temas halinde olduğu gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X