Bir gece üç gala

Yazın sıcak günlerinin geride kalmasıyla hızlanan sinema sezonu önceki akşam gerçekleşen üç farklı galayla daha da hareketlendi.

Bir gece üç gala

‘YOK ARTIK’ DEDİRTECEKLER

Sinema salonları, sonbaharla birlikte hareketli günlerine yeniden kavuşacak. Birbiri ardına vizyona girmeyi bekleyen yerli filmler, düzenlenen galalarla ilk kez seyirci karşısına çıktı. Bu hafta vizyona giren yapımlardan biri de, ‘Yok Artık’ oldu. Başrollerini Murat Akkoyunlu, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Demet Evgar ve Erkan Kolçak Köstendil’in üstlediği filmin galası ilgi gördü. 

DUBLÖR KULLANMADAN ÇEKTİ

Aynı akşam galası yapılan diğer filmler ise başrollerini Faik Ergin ile Ayça Erturan’ın paylaştığı ‘Aşk Nerede?’yle Ulaş Bahadır’ın yönettiği ‘Madımak- Carina’nın Günlüğü’ydü. ‘Aşk Nerede?’ filmiyle ilk kez başrol oynayan Ayça Erturan, tehlikeli sahnelerde dublör kullanmadığını söyledi. Sivas katliamında yaşamını yitiren Hollandalı Carina Cuanna’nın gözünden yansıtılan ‘Madımak- Carina’nın Günlüğü’ ise güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

‘Madımak- Carina’nın Günlüğü’nün oyuncularından Umut Kurt, geceye sevgilisi Şafak Pekdemir’le katıldı.

‘Aşk Nerede?’ filminde başrolleri Faik Ergin ve Ayça Erturan paylaşıyor.

‘Yok Artık’ın yönetmenliğini Caner Özyurtlu yaparken, Şebnem Bozoklu ve Kaan Yıldırım da rol alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X