Bir gecede 15 işyerinden hırsızlık yapan 6 şüpheli tutuklandı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde bir gecede 15 iş yerine giren 13-17 yaşlarındaki 6 şüpheli Eskişehir ve İnegöl İlçesi’nde yakalandı.

Bir gecede 15 işyerinden hırsızlık yapan 6 şüpheli tutuklandı

İnegöl’deki Hastaneler Caddesi’nde geçtiğimiz Aralık ayında 15 değişik işyerine giren hırsızlar buradan aldıkları para, eşya ve malzemeler ile kayıplara karıştı. Girdikleri pastanede pasta yiyen bir başka işyerinde yardıma muhtaç kişilere verilmesi için bulundurulan sadaka kutusunu çalan hırsızlardan bazıları giydikleri kıyafetleri, konfeksiyon magazasında değiştirdi. 

 

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçedeki hırsızlık olayını  İ.Y., ağabeyi C.Y. ile akrabaları Y.Y.’nin yaptığını tespit etti. Şüphelilerden İ.Y. İnegöl’de, diğer ikisi ise Eskişehir’de yakalandı.

 

Sorgulamalarında hırsızlık yaptaklarını kabul eden şüpheliler Eskişehir’de de birçok hırsızlık olayına karıştıklarını anlatınca suç arkadaşları olan E.Y., S.T. ve C.T. de gözaltına alındı. Şüphelilerden 5’i Eskişehir’de, İ.Y. ise İnegöl’de  adliyeye çıkartıldı.  6 şüpheli de hırsızlık suçundan tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X