Bir gecede şöhret olmuştu! O Ses Türkiye birincisi bakın şimdi ne yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından O Ses Türkiye’nin birincileri şimdi ne yapıyor? İşte tüm sezonların şampiyonları…

Bir gecede şöhret olmuştu! O Ses Türkiye birincisi bakın şimdi ne yapıyor?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığındaki ses yarışması O Ses Türkiye tam 8 sezondur Türkiye’nin en iyi seslerini keşfetmeye devam ediyor. Bugüne kadar 7 şampiyon çıkaran O Ses Türkiye’de eski birinciler kimler? İşte detaylar…
 

2012 yılında gerçekleşen ilk O Ses Türkiye’de Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar jüri üyeliği yapmıştı. O Ses Türkiye 1. sezon şampiyonu ise Oğuz Berkay Fidan olmuştu.
 

2012 BİRİNCİSİ OĞUZ BERKAY FİDAN

2012 BİRİNCİSİ OĞUZ BERKAY FİDAN

İlk sezonu Show TV’de yayınlanan O Ses Türkiye’de Murat Boz’un yarışmacısı Oğuz Berkay Fidan birinci olmuştu. Oğuz Berkay’ın müzik kariyerinin nasıl şekilleneceği uzun süre konuşuldu hatta Murat Boz’un onu piyasaya nasıl süreceği merakla bekleniyordu. Ancak Oğuz Berkay aradan geçen 4 senenin ardından ancak ‘Beni Ellerden Sayma’ adlı şarkısıyla adından söz ettirebildi.
 

Tüm çabalarına rağmen Oğuz Berkay Fidan henüz kalıcı olabilecek bir müzik başarısına imza atabilmiş değil.
 

2013 BİRİNCİSİ MUSTAFA BOZKURT

2013 BİRİNCİSİ MUSTAFA BOZKURT

O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’dan oluştu. Mustafa Sandal’ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon olmuştu.
 

Sonrasında Mustafa Bozkurt’un yüzü de yavaş yavaş unutulmaya başlandı. Bozkurt şimdi Anadolu’daki festival ve turnelerden geçiniyor.
 

Mustafa Bozkurt’un hayatındaki en büyük değişiklik ise aşkı oldu. Mustafa Bozkurt mutlu bir evlilik yürütüyor.

2014 BİRİNCİSİ HASAN DOĞRU

2014 BİRİNCİSİ HASAN DOĞRU

O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş gelmişti. 2014 yılındaki yarışmada jüri Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş’ten oluşmuştu. O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. Tüm dünya formatları arasında bir ilk olan bu gelişmeden sonra O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu.
 

Verdiği kilolarla gündeme gelen Hasan Doğru, müzik piyasasında üst sıralara tırmanamadı.
 

Hasan Doğru yeni kilosu ile mutlu mesut yaşarken mesleki kariyerini ise festival şarkıcısı olarak sürdürüyor. Kalıcı bir başarı elde edemese de memleketi Ordu’da hâlâ çok popüler.
 

2015 BİRİNCİSİ ELNUR HÜSEYNOV

2015 BİRİNCİSİ ELNUR HÜSEYNOV

Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur’dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4. sezonunda şampiyon Ebru Gündeş’in takımından çıktı. Eşsiz sesi ve eğitimiyle daha yarışmanın ilk gününden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elnur Hüseynov O Ses Türkiye 2015 şampiyonu olmuştu. Sesi çok iyi olsa da Azeri asıllı Elnur Huseynov’un adını henüz duymayan o kadar çok kişi var ki… Elnur Huseynov ülkemizde adını pek duyurmasa da Azerbaycan’ı Eurovision’da temsil etti.
 

Elnur Hüseynov’un Eurovision macerası çok da iyi geçmedi. Azerbaycan 2015 Eurovision yarışmasında Elnur 12. olabildi.
 

Elnur Hüseynov’un popülerliği ülkesinde hâlâ devam ediyor. Kulüplerin ve otellerin aranan şarkıcısı konumunda. Son olarak da Azeri kanalında televizyon programına başladı.
 

Bu görüntüler de Elnur Hüseynov’un son imajına dair. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Elnur, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yaşıyor.
 

2016 BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA

2016 BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz’dan oluşuyordu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan’ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.
 

Emre Sertkaya şimdilerde çıkardığı single ile dikkat çekmeye çalışıyor. Emre, O Ses Türkiye ile gelen şöhretini yurdun dört bir yanında konser ve barlardaki şarkıcılığı ile nakite dönüştürdü. Emre Sertkaya para kazansa da henüz kalıcı bir şöhrete sahip olamadı.
 

İmajında değişiklik yapan Emre Sertkaya rockçı bir görünüm kazandı.
 

2017 BİRİNCİSİ DODAN ÖZER

2017 BİRİNCİSİ DODAN ÖZER

O Ses Türkiye 2017 birincisi ise Hadise’ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer, aslen Muş’un Varto ilçesinden.
 

2018 BİRİNCİSİ LÜTFİYE ÖZİPEK

2018 BİRİNCİSİ LÜTFİYE ÖZİPEK

O Ses Türkiye 2018’in kazananı, Gökhan’ın takımından Lütfiye Özipek oldu. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.
 

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs’ta dünyaya geldi. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.
 

Lütfiye Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia’da caz eğitimi, ardından İngiltere’de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013’te mezun oldu.
 

Kıbrıs’ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye’de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.
 

O SES TÜRKİYE 2019

O SES TÜRKİYE 2019

O Ses Türkiye 8. sezonunda ise jüri değişikliğine gidilerek Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un yerine Beyaz ile Seda Sayan geldi. Yarışma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X