Bir hafta gecikmeli evet

Kertenkele dizisinde başlayan aşklarını evlenerek resmileştiren Eda Özerkan ve Timur Acar, ülkenin geçirdiği zor günler nedeniyle bir hafta erteledikleri nikahlarını önceki akşam kıydı.

Bir hafta gecikmeli evet

Birlikte rol aldıkları Kertenkele dizisinde tanışıp aşık olan ünlü oyuncular Eda Özerkan ve Timur Acar, dünya evine girdi. 

Geçtiğimiz hafta yapmayı planladıkları ancak darbe girişim nedeniyle erteledikleri nikahlarını İstanbul Çubuklu’da denize nazır bir mekanda gerçekleştiren çift, düğün alanına konukların alkışları eşliğinde deniz yoluyla geldiler. 

EŞİNİN AYAĞINA BASAMADI

Ünlü isimlerin de büyük ilgi gösterdiği ve Kertenkele dizisindeki rol arkadaşları Mehtap Bayri’nin şahitler arasında yer aldığı nikah renkli görüntülere sahne oldu. 

Nikah sırasında eşinin ayağına basmak için büyük çaba sarfeden Eda Özerkan, bu girişiminde bir türlü başarılı olamadı. Özerkan, bir hafta gecikmeli gerçekleşen nikahında memurun sorusuna; “Bir hafta gecikmeli de olsa dünyanın en güzel eveti” diye cevap verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X