Bir hemşire skandalı da Ankara’da

İddialara göre, özel bir hastanede stajyer olarak çalışan hemşire, baygın ve yarı çıplak hasta kadının önünde selfie çekti.

Bir hemşire skandalı da Ankara’da

Türkiye iki gündür hemşirelerin selfie skandalı ile çalkalanıyor. Yoğun bakım servisinde tedavi gören hastanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “ölmeye ramak kalalardan minicik bir tablo” notunu paylaşan hemşire gündemdeki yerini korurken bir skandal da Ankara’da yaşandı.

 

Ankara’da özel bir Hastanede anjiyoya girecek hastanın önünde selfie çeken hemşire tepkilere neden oldu. Kamuoyu hemşire skandalını tartışırken yeni bir skandal daha yaşandı. Bu kez hasta haklarını hiçe sayan bir hemşire adayı idi. Hemşire adayı hastanenin anjiyo ünitesinde yaşam mücadelesi veren bir hastanın önünde selfie çekti. Hastane yönetimi selfie çeken kişinin stajyer olduğunu açıkladı. Skandal paylaşımdan sonra lise öğrenci stajyer hastaneden kovuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X